Celebruj z nami dzień francuskiej kuchni w Winestone! 21. marca w wybranych restauracjach na całym świecie, specjalnie przygotowana kolacja będzie hołdem dla wyśmienitej francuskiej sztuki kulinarnej, dla jej odkrywczego charakteru.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 10:00 - 12:00
Gdańsk,
International Preschool of...
Wstęp wolny
w każdą sobotę (do 29.06), godz. 9:00 - 13:00
Gdańsk,
Piecki-Migowo skwer przy...
Wstęp wolny
Specjalne menu degustacyjne:
Przegrzebki / Pomidory/ Wędzona słonina/Lubczyk
Ośmiornica/ Kaszanka/ Chorizo/ Krwawnik
Foie gras/ Śliwka/ Marsala/Jałowiec
Serca kacze/ Skorzonera/ Kałamarnica/Nasturcja
Camembert/ Marmolada Figowa/Kardamon/ Bagietka
Beza/ Gorzka czekolada/Martell/ Palone masło
Szef Kuchni Łukasz Miecznikowski
tel. do rezerwacji 694 425 244
Przegrzebki / Pomidory/ Wędzona słonina/Lubczyk
Ośmiornica/ Kaszanka/ Chorizo/ Krwawnik
Foie gras/ Śliwka/ Marsala/Jałowiec
Serca kacze/ Skorzonera/ Kałamarnica/Nasturcja
Camembert/ Marmolada Figowa/Kardamon/ Bagietka
Beza/ Gorzka czekolada/Martell/ Palone masło
Szef Kuchni Łukasz Miecznikowski
tel. do rezerwacji 694 425 244