Mamy zaszczyt zaprosić Państwa na specjalną kolację listopadową o tematyce Gęsiny. Szef Kuchni Rafał Błoński przygotował na tą okazję 3 daniowe menu.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
Sopot,
Lentre Villes
bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
ulgowy 95 zł
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
ulgowy 225 zł
- Bulion z gęsi/szarpana gęsina/warzywa korzeniowe
- Noga z gęsi confit / kluski śląskie / burak /śliwka
- Tarta śliwkowa
Rezerwacje od 1.11.2019 - 30.11.2019
Tel. +48 58 882 80 32
Tel. +48 882 075 350
E-mail: restaurant@hotelsopot.eu
- Noga z gęsi confit / kluski śląskie / burak /śliwka
- Tarta śliwkowa
Rezerwacje od 1.11.2019 - 30.11.2019
Tel. +48 58 882 80 32
Tel. +48 882 075 350
E-mail: restaurant@hotelsopot.eu