• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
Impreza już się odbyła

Z okazji św.Marcina Szef kuchni poleca na przystawkę pasztet z wątróbek gęsich z konfiturą z czerwonej cebuli i żurawiną, serwowany na toście.

maj 9

czwartek, godz. 18:00

Gdańsk Sopot,
bilety 40 - 80 zł
ulgowy 15 - 40 zł
Kup bilet
paź 4

piątek, godz. 20:00

Gdańsk,
bilety 318 zł
Podany zostanie rosół na gęsinie z lanymi kluseczkami oraz zieloną pietruszką. A jako danie główne serwowane będzie duszone udko z gęsi w aromatycznym sosie z suszonych śliwek, podane z pieczonym jabłkiem nadziewanym borówkami oraz kaszą jaglaną. Na deser przygotowano tradycyjne rogaliki św. Marcina.

Opinie