Zapraszamy na degustację zwycięskiego setu menu zaprezentowanego podczas Gali F&W Nobel Night 2018.
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00, 20:00
Gdańsk,
Mielżyński
bilety 70 zł
w każdą sobotę (do 15.06), godz. 18:00
Sopot,
Blisko Sopot
Wstęp wolny
Przystawka - I miejsce
Tatar wołowy z szalotką i korniszonem, majonez ostrygowy, świeża pieczarka w pudrze z borowika, biszkopt z jeżyn, marynowane jeżyny, faworek tymiankowy.
Danie główne - III miejsce
Filet z łososia jurajskiego, grzybowe fondue z pora, fenkuł na chrupko, oliwa szczypiorkowa, puree z palonego bakłażana, kawior z łososia.
Tatar wołowy z szalotką i korniszonem, majonez ostrygowy, świeża pieczarka w pudrze z borowika, biszkopt z jeżyn, marynowane jeżyny, faworek tymiankowy.
Danie główne - III miejsce
Filet z łososia jurajskiego, grzybowe fondue z pora, fenkuł na chrupko, oliwa szczypiorkowa, puree z palonego bakłażana, kawior z łososia.