Szykuje się prawdopodobnie najbardziej kobiecy wieczór w tym roku - czyli Dzień Kobiet w Złotym Stawie To już nasza kolejna impreza tematyczna w tym roku. W ten szczególny sposób uczcić wszystkie kobiety, dla których jesteśmy wdzięczni za ich codzienne zaangażowanie, poświęcenie i miłość.
Menu imprezy
Zupa
Krem z białych warzyw z prażonymi migdałami
II danie
Roladka z piersi kurczaka ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i mozzarellą w sosie śmietanowo bazyliowym podane z frytkami z selera i mixem świeżych sałat z dresingiem
Deser
Mini beza Pavlova z mascarpone, świeżymi owocami i musem z mango
Zimny bufet
Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami Cocktail z krewetek w sosie winnym z mandarynkami i granatem Sałatka z pieczonych buraków i marynowanych gruszek z kozim serem, orzechami i dresingiem owocowym Omlet szpinakowy z marynowanym łososiem, ricottą, ogórkiem i koperkiem Tortilla z grillowanym kurczakiem i warzywami Deska serów z antipasti Deska wędlin i mięs pieczystych z marynatami Mini pizzeriny z sosem bolognese Koperty z ciasta francuskiego z fetą i pesto bazyliowym Pieczywo Masło
Startujemy 11 marca od godziny 20:00 do 04:00
Możliwość wniesienia własnego alkoholu
Rezerwacje przyjmujemy do 05.03.2023
Koszt: 180 zł / os.
Rezerwacje: 885 060 686
Do zobaczenia w Złotym Stawie!
Zupa
Krem z białych warzyw z prażonymi migdałami
II danie
Roladka z piersi kurczaka ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i mozzarellą w sosie śmietanowo bazyliowym podane z frytkami z selera i mixem świeżych sałat z dresingiem
Deser
Mini beza Pavlova z mascarpone, świeżymi owocami i musem z mango
Zimny bufet
Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami Cocktail z krewetek w sosie winnym z mandarynkami i granatem Sałatka z pieczonych buraków i marynowanych gruszek z kozim serem, orzechami i dresingiem owocowym Omlet szpinakowy z marynowanym łososiem, ricottą, ogórkiem i koperkiem Tortilla z grillowanym kurczakiem i warzywami Deska serów z antipasti Deska wędlin i mięs pieczystych z marynatami Mini pizzeriny z sosem bolognese Koperty z ciasta francuskiego z fetą i pesto bazyliowym Pieczywo Masło
Startujemy 11 marca od godziny 20:00 do 04:00
Możliwość wniesienia własnego alkoholu
Rezerwacje przyjmujemy do 05.03.2023
Koszt: 180 zł / os.
Rezerwacje: 885 060 686
Do zobaczenia w Złotym Stawie!