Chcesz stanąć za barem? Poznać tajniki pracy barmańskiej na najwyższym poziomie? Spotkać się ze znajomymi w nietypowej odsłonie? Zapraszamy na drugie zajęcia, które podnosimy na kolejny level - jeżeli nie byłeś na pierwszych, nie szkodzi!
Podobne wydarzenia
w każdy wtorek (do 28.05), godz. 18:00
Gdańsk,
Wolność Siostrom
bilety 450 zł
w każdy poniedziałek (do 17.06), godz. 8:30
Gdańsk,
Natura Sztuki
bilety 50 zł
Techniki, przygotowanie i degustacja to w skrócie program naszego spotkania!
CO NA WAS CZEKA?
Tego wieczoru poznacie tajniki i własnoręcznie poznasz bliżej 3 drinki:
sekrety idealnej Margarity
odkryjemy różnice pomiędzy tequilą a mescalem
nasz numer 1 - rum Blazer i flaming
Do tego zgłębienie coctaili z listy "The Unforgettables"!
Najpierw je własnoręcznie wykonacie, a kolejno spróbujecie! Gwarantujemy, że każdy z uczestników z przyjemnością wypije je do dna!
Te wyjątkowe, piątkowe warsztaty poprowadzi dla Was nasza Agata Kiryczuk.
O PROWADZĄCEJ:
8 lat doświadczenia, w tym 4 lata w Londynie gdzie zdobywała całą swoją wiedzę, którą na co dzień możecie zobaczyć w PESCADO.
Współpracowała z Szefami Kuchni jak Judy Joo, Carlo Scotto czy Hendrik Ritzén oraz z Master Sommelierem - Nicolas'em Cler'em.
Doświadczenia, którymi się z Wami podzieli zdobywała również w restauracjach z gwiazdką Michelin.
Jej ulubionym jest Aviation i Whiskey Sour, na który przepis zdradzi Wam już podczas nadchodzącego wydarzenia!
Czekają Was również niespodzianki!
_________________________________________
DLA WSZYSTKICH GOŚCI PESCADO W PIĄTEK:
Serwujemy promocję -10% na coctaile, a od 20:00 startujemy z muzyką na żywo!
od 20:00 muzyka na żywo na naszej scenie
od 22:00 lounge party poprowadzi dla Was DJ
CO NA WAS CZEKA?
Tego wieczoru poznacie tajniki i własnoręcznie poznasz bliżej 3 drinki:
sekrety idealnej Margarity
odkryjemy różnice pomiędzy tequilą a mescalem
nasz numer 1 - rum Blazer i flaming
Do tego zgłębienie coctaili z listy "The Unforgettables"!
Najpierw je własnoręcznie wykonacie, a kolejno spróbujecie! Gwarantujemy, że każdy z uczestników z przyjemnością wypije je do dna!
Te wyjątkowe, piątkowe warsztaty poprowadzi dla Was nasza Agata Kiryczuk.
O PROWADZĄCEJ:
8 lat doświadczenia, w tym 4 lata w Londynie gdzie zdobywała całą swoją wiedzę, którą na co dzień możecie zobaczyć w PESCADO.
Współpracowała z Szefami Kuchni jak Judy Joo, Carlo Scotto czy Hendrik Ritzén oraz z Master Sommelierem - Nicolas'em Cler'em.
Doświadczenia, którymi się z Wami podzieli zdobywała również w restauracjach z gwiazdką Michelin.
Jej ulubionym jest Aviation i Whiskey Sour, na który przepis zdradzi Wam już podczas nadchodzącego wydarzenia!
Czekają Was również niespodzianki!
_________________________________________
DLA WSZYSTKICH GOŚCI PESCADO W PIĄTEK:
Serwujemy promocję -10% na coctaile, a od 20:00 startujemy z muzyką na żywo!
od 20:00 muzyka na żywo na naszej scenie
od 22:00 lounge party poprowadzi dla Was DJ