Zapraszamy na urokliwy taras w Starym Maneżu, gdzie odbędzie się niepowtarzalne wydarzenie, pełne aromatycznych smaków i kulinarnych inspiracji. Nasz Grill Master, wytrawny znawca sztuki przyrządzania frykasów na gorącym ruszcie, będzie dla Was dostępny i gotowy podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami. Barwnymi anegdotami o świecie wina i Francji zaimponuje z kolei nasz niezawodny Marc Petit.
Podobne wydarzenia
piątek, godz. 19:30
Gdynia,
Skarbnica Win
bilety 75,00 zł
wyprzedane
wyprzedane
piątek, godz. 18:00
Gdańsk,
Fine Wine
bilety 100 zł
Uzbrójmy się więc w apetyt i spotkajmy w luźnej atmosferze lata. To doprawdy wyjątkowa okazja, aby podelektować się winami z Doliny Rodanu, które dadzą wyjątkowy kulinarny koncert w duecie z pysznymi grillowanymi przysmakami również wegetariańskimi! W repertuarze m.in. cudownie aromatyczna jagnięcina i cypryjski ser halloumi, stworzony do apetycznego skwierczenia na grillu. Twoje kubki smakowe polubią to, pozwól więc im wziąć udział w tym pysznym evencie! Czekamy na Was w środę 9 sierpnia o godzinie 18:00.
Bilety w cenie 130zł/os. do nabycia na starymanez.pl oraz w kasie Starego Maneżu
Degustować będziemy:
Wino:
Château Isolette Rose Mary
Château Isolette Viognier 2022
Château Isolette Marius 2022
Château Isolette Ondine 2022
Château Isolette Cuvée Prestige 2019
Menu:
starter: Foccacia / rozmaryn / sól morska / oliwa
1. Halloumi / chutney z ananasa i chilli
2. Krewetka marynowana / grzanka ziołowa / salsa pomidorowa
3. Szaszłyk drobiowy / mięso z indyka / kolorowe warzywa / coulis paprykowo-cebulowe
4. Comber jagnięcy / roszponka / winegret / pomidorki koktajlowe / sos z zielonego pieprzu
Bilety w cenie 130zł/os. do nabycia na starymanez.pl oraz w kasie Starego Maneżu
Degustować będziemy:
Wino:
Château Isolette Rose Mary
Château Isolette Viognier 2022
Château Isolette Marius 2022
Château Isolette Ondine 2022
Château Isolette Cuvée Prestige 2019
Menu:
starter: Foccacia / rozmaryn / sól morska / oliwa
1. Halloumi / chutney z ananasa i chilli
2. Krewetka marynowana / grzanka ziołowa / salsa pomidorowa
3. Szaszłyk drobiowy / mięso z indyka / kolorowe warzywa / coulis paprykowo-cebulowe
4. Comber jagnięcy / roszponka / winegret / pomidorki koktajlowe / sos z zielonego pieprzu