Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
Sopot,
Lentre Villes
bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
ulgowy 95 zł
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
ulgowy 225 zł
Szanowni Państwo,
Serdecznie zapraszamy na tegoroczna odsłone Beaujolais.
Tym razem do menu przygotowanego przez
Chefa Jacka Koprowskiego, zaproponowaliśmy,
poza Beaujolais Nouveau 2016, kilka innych "Cru",
od jednego z najlepszych producentów w regionie Jean-Paul Bruna.
Menu będziemy serwowali od 17 do 20 listopada,
również w opcji jedynie z kiliszkiem Beaujolais Nouveau 2016.
W tych dniech nie będzie możliwości zamówienia regularnego menu degustacyjnego.
Menu
amuse bouche
sałatka nicejska / tuńczyk
Domaine des Terres Dorées, Beaujolais Nouveau 2016
ratatouille / brie / matcha
Domaine des Terres Dorées, Morgon 2014
bouillabaisse
Domaine des Terres Dorées, Beaujolais Classic 2014
antrykot / frytki / sałata rzymska / béarnaise
Domaine des Terres Dorées, Moulin a Vent 2013
ekler / róża / czekolada
Domaine des Terres Dorées, FRV100 Sparkling Gamay Méthode Ancestrale NV
Koszt
150 zł/osoba z kieliszkiem Beaujolais Nouveau 2016
200 zł/osoba z selekcją win od J.P. Bruna
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10 %)
Serdecznie zapraszamy na tegoroczna odsłone Beaujolais.
Tym razem do menu przygotowanego przez
Chefa Jacka Koprowskiego, zaproponowaliśmy,
poza Beaujolais Nouveau 2016, kilka innych "Cru",
od jednego z najlepszych producentów w regionie Jean-Paul Bruna.
Menu będziemy serwowali od 17 do 20 listopada,
również w opcji jedynie z kiliszkiem Beaujolais Nouveau 2016.
W tych dniech nie będzie możliwości zamówienia regularnego menu degustacyjnego.
Menu
amuse bouche
sałatka nicejska / tuńczyk
Domaine des Terres Dorées, Beaujolais Nouveau 2016
ratatouille / brie / matcha
Domaine des Terres Dorées, Morgon 2014
bouillabaisse
Domaine des Terres Dorées, Beaujolais Classic 2014
antrykot / frytki / sałata rzymska / béarnaise
Domaine des Terres Dorées, Moulin a Vent 2013
ekler / róża / czekolada
Domaine des Terres Dorées, FRV100 Sparkling Gamay Méthode Ancestrale NV
Koszt
150 zł/osoba z kieliszkiem Beaujolais Nouveau 2016
200 zł/osoba z selekcją win od J.P. Bruna
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10 %)