• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Beaujolais Cru

maj 5

niedziela, godz. 12:00 - 16:00

Sopot,
bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
maj 26

niedziela, godz. 16:00 - 19:00

Sopot,
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
Szanowni Państwo,
Serdecznie zapraszamy na tegoroczna odsłone Beaujolais.
Tym razem do menu przygotowanego przez
Chefa Jacka Koprowskiego, zaproponowaliśmy,
poza Beaujolais Nouveau 2016, kilka innych "Cru",
od jednego z najlepszych producentów w regionie Jean-Paul Bruna.
Menu będziemy serwowali od 17 do 20 listopada,
również w opcji jedynie z kiliszkiem Beaujolais Nouveau 2016.
W tych dniech nie będzie możliwości zamówienia regularnego menu degustacyjnego.

Menu

amuse bouche

sałatka nicejska / tuńczyk
Domaine des Terres Dorées, Beaujolais Nouveau 2016

ratatouille / brie / matcha
Domaine des Terres Dorées, Morgon 2014

bouillabaisse
Domaine des Terres Dorées, Beaujolais Classic 2014

antrykot / frytki / sałata rzymska / béarnaise
Domaine des Terres Dorées, Moulin a Vent 2013

ekler / róża / czekolada
Domaine des Terres Dorées, FRV100 Sparkling Gamay Méthode Ancestrale NV

Koszt
150 zł/osoba z kieliszkiem Beaujolais Nouveau 2016
200 zł/osoba z selekcją win od J.P. Bruna
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10 %)

Opinie