• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Bal w stylu lat 60. i 70.

bal
Dzieci kwiaty, szalone fryzury, spodnie dzwony, ubrania we wszystkich kolorach tęczy ... wolność, radość, muzyka, rock and roll to tylko elementy barwnego i zróżnicowanego klimatu lat 60-tych i 70-tych.
Zapraszamy w radosną podróż do krainy beztroski i zabawy z Bee Gees, Abbą, Elvisem Presleyem, The Beatles, Blondie, Boney M, Bobem Marleyem, a także Anną Jantar, Marylą Rodowicz, Skaldami, Czerwonymi Gitarami, Kombi....
Koszt Balu to 129 zł za osobę. Dodatkowo można wykupić pakiet napoi i wybranych alkoholi bez ograniczeń w cenie 42 zł za osobę. ( soki, woda, kawa, herbata, wino, piwo)*
*Oferta " Open bar" jest ofertą promocyjną i można z niej skorzystać tylko w sytuacji, jeśli wszyscy Goście przy stoliku zdecydują się na wykup pakietu.
Szalone i kolorowe stroje z tamtych czasów mile widziane.
MENU

APERITIF:
Kolorowy drink powitalny w wersji alkoholowej lub bezalkoholowej
PRZEKĄSKA ZIMNA:
Ptyś nadziewany musem z kaczki, konfiturą wiśniową i kruchą sałatą frisee z ziołowym sosem vinaigrette
ZUPA:
Kremowa zupa z pomidorów pelatti, serwowana z kluseczkami serowymi i oliwą bazyliową
DANIE GŁÓWNE:
Pieczone udko z kury nadziewane pomidorami i szpinakiem, serwowane w aksamitnym sosie, podane z sałatką z brokuł i opiekanymi ziemniakami z kruszonką z rozmarynu
BUFET SŁODKI:
Mus kokosowy z białą czekoladą
Kajmakowy deser z mascarpone
Mus śmietankowy z puree z marakui
Kremowy sernik z rodzynkami
Szarlotka z ekologicznych jabłek antonówek
Ciasto czekoladowe
Ciasto jogurtowe z truskawkami
BUFET Z PRZEKĄSKAMI ZIMNYMI:
Śledź w oliwie z cebulą i szczypiorkiem
Tatar z łososia z pomidorami i ziołami
Pstrąg potokowy gotowany, podany w delikatnej galarecie
Kruche babeczki nadziewane sałatką z wędzonej makreli
Okoń opiekany w pikantnej zalewie pomidorowej
Pieczony karczek wieprzowy ze śliwkami
Galantyna z kurczaka z bakaliami
Tymbaliki z kurczaka z warzywami
Schab wieprzowy, pieczony w panierce ziołowej w maladze
Jajka faszerowane pastą szczypiorkową w majonezie
Rolada z kaczki z podrobami, wątróbką i kaczymi sercami
Befsztyk tatarski z wołowiny z marynatami
Sałatka z makaronu farfalle z brokułami i gotowanym jajkiem
Sałatka z kruchych sałat z kurczakiem w sosie vinaigrette
Sałatka tradycyjna jarzynowa w sosie majonezowym
Zimne sosy: tatarski, żurawinowy, koktajlowy
Wybór pieczywa koktajlowego, smakowe masła
PO PÓŁNOCY:
Tradycyjny Boeuf strogonow z wołowiną, pieczarkami i cebulą, serwowany z pieczywem

Opinie