Podczas imprezy, która będzie trwała od godz. 20.00 do 4.00, DJ AroniX przeniesie Państwa w gorące klimaty latynoamerykańskie, które dla urozmaicenia będzie przeplatał największymi przebojami lat 70-tych i 80-tych.
Podobne wydarzenia
sobota - niedziela, godz. 20:00
Gdańsk,
Wykrzyknik akademia zabawy
bilety 120 zł
niedziela, godz. 13:00
Gdańsk,
ul. Spacerowa 65
bilety 30 zł
Koszt Balu to 110 zł za osobę lub 135 zł w pakiecie z winem i piwem
serwowanym bez ograniczeń! Wybór opcji z piwem i winem bez limitu jest możliwy tylko wtedy, jeśli zdecyduje się na nią "cały stolik"
Po szalonej nocy na parkiecie, polecamy odpoczynek w położonej nieopodal Villi Ambra.Pokój 2-osobowy ze śniadaniem w cenie promocyjnej 130 zł. (https://villaambra.pl)
MENU:
PRZEKĄSKA ZIMNA:
Rostbef pieczony na różowo, podany na grzankach czosnkowych z sosem bearnaise
ZUPA:
Kremowa zupa z bobu z ziołowymi kluseczkami i świeżą miętą
DANIE GŁÓWNE:
Polędwiczka wieprzowa owinięta w boczek, podana z ziołowymi gnocchi, gremolacie i sosie ze świeżego ananasa
DESERY PODANE NA BUFECIE:
Pana cotta z sosem malinowym
Creme brulee w aromacie świeżej wanilii
Ciasto czekoladowo-truflowe
Ptysie z nadzieniem migdałowym
Sernik pomarańczowy na zimno
Deser truskawkowy z czekoladą i miętą
Tort czekoladowy z puree z granatu
PRZEKĄSKI ZIMNE PODANE NA BUFECIE:
Koktajl z krewetek tygrysich z kruchą sałatą i ananasem
Małże nowozelandzkie zapiekane z bekonem i czerwoną cebulą
Terrina z łososia wędzonego, nadziewana twarożkiem ziołowym
Tortille z grillowanym kurczakiem i warzywami
Schab cielęcy nadziewany śliwkami
Galantyna z kury nadziewana bakaliami
Prosciutto z melonem
Karczochy marynowane z czosnkiem i ziołami
Ciasto filo z grillowanymi warzywami i rukolą
Bruschetta z roladkami serowo-szpinakowymi
Sałatka z serów pleśniowych, z gruszką i winogronami
Sałatka z owocami morza i miętowym sosem vinaigrette
Kruche sałaty z kuleczkami mozzarelli, pomidorkami koktajlowymi i sosem bazyliowym
Zimne sosy, pieczywo, masło
PO PÓŁNOCY:
Pikantna zupa gulaszowa, podana z pulpecikami wieprzowymi
NAPOJE:
Soki (jabłkowy, pomarańczowy), woda mineralna niegazowana, kawa, herbata
Rezerwacje przyjmujemy pod numerami telefonów: (58) 554 61 43 lub 662 014 855
serwowanym bez ograniczeń! Wybór opcji z piwem i winem bez limitu jest możliwy tylko wtedy, jeśli zdecyduje się na nią "cały stolik"
Po szalonej nocy na parkiecie, polecamy odpoczynek w położonej nieopodal Villi Ambra.Pokój 2-osobowy ze śniadaniem w cenie promocyjnej 130 zł. (https://villaambra.pl)
MENU:
PRZEKĄSKA ZIMNA:
Rostbef pieczony na różowo, podany na grzankach czosnkowych z sosem bearnaise
ZUPA:
Kremowa zupa z bobu z ziołowymi kluseczkami i świeżą miętą
DANIE GŁÓWNE:
Polędwiczka wieprzowa owinięta w boczek, podana z ziołowymi gnocchi, gremolacie i sosie ze świeżego ananasa
DESERY PODANE NA BUFECIE:
Pana cotta z sosem malinowym
Creme brulee w aromacie świeżej wanilii
Ciasto czekoladowo-truflowe
Ptysie z nadzieniem migdałowym
Sernik pomarańczowy na zimno
Deser truskawkowy z czekoladą i miętą
Tort czekoladowy z puree z granatu
PRZEKĄSKI ZIMNE PODANE NA BUFECIE:
Koktajl z krewetek tygrysich z kruchą sałatą i ananasem
Małże nowozelandzkie zapiekane z bekonem i czerwoną cebulą
Terrina z łososia wędzonego, nadziewana twarożkiem ziołowym
Tortille z grillowanym kurczakiem i warzywami
Schab cielęcy nadziewany śliwkami
Galantyna z kury nadziewana bakaliami
Prosciutto z melonem
Karczochy marynowane z czosnkiem i ziołami
Ciasto filo z grillowanymi warzywami i rukolą
Bruschetta z roladkami serowo-szpinakowymi
Sałatka z serów pleśniowych, z gruszką i winogronami
Sałatka z owocami morza i miętowym sosem vinaigrette
Kruche sałaty z kuleczkami mozzarelli, pomidorkami koktajlowymi i sosem bazyliowym
Zimne sosy, pieczywo, masło
PO PÓŁNOCY:
Pikantna zupa gulaszowa, podana z pulpecikami wieprzowymi
NAPOJE:
Soki (jabłkowy, pomarańczowy), woda mineralna niegazowana, kawa, herbata
Rezerwacje przyjmujemy pod numerami telefonów: (58) 554 61 43 lub 662 014 855